Книга за гости
Екипът на „Ролита 97 П” ЕООД се състои от прецизно подбрани професионалисти, които Ви предлагат транспортна услуга на алтернативна цена и международно ниво.   
Ние високо ценим вашето мнение и вярваме че вашата оценка ще ни помогне и за в бъдеще да работим в правилната посока.

Име: / Фирма:*
E-mail: *
Коментар/Предложение: *
Код:
   
Име: / Фирма: Танцьорите Email: younowme@abv.bg Дата: August 10th,2014
Текст:
Явор - един уникален и страхотен шофьор и човек, знае как се работи с хора и как да подходи с всеки един човек. Пример за идеалния шофьор! !! !!! БЛАГОДАРИМ МУ ЗА ТУРНЕТО , КОЕТО ТОЙ НАПРАВИ ОЩЕ ПО-ПРЕКРАСНО ! !! !!!
 
Име: / Фирма: emi stefanova/133 sou sofia Email: emig66@abv.bg Дата: September 27th,2012
Текст:
МОЛЯ,ДА МИ ПИЧЕТЕ КАКВИ СА СЕГА ЦЕНИТЕ НА ФИРМАТА З ЕКСКУРЗИИ НА КМ БЕЗ ДДС.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ,ЗАЩОТО ИСКАМЕ ДА НАПРАВИМ НА 13.10 ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ С МОЯ КЛАС МДО ПАНАГЮРИЩЕ.ПОЗДРАВ Е.СТЕФАНОВА
 
Име: / Фирма: Мишо Паунов-Огнено хоро Email: mi6o_paunov@abv.bg Дата: June 19th,2012
Текст:
Скъпи приятели много ви благодаря от мое име и от името на цялата група огнено хоро за професионализма и перфектността с които вършите работата си в наше лице спечелихте едни постоянни клиенти и приятели продължавайте в същия дух!Благодаря ви още веднъж:)
 
Име: / Фирма: Димитров Email: mike1960@abv.bg Дата: February 10th,2012
Текст:
Имах удоволствието да работя 3 години във "Ролита 97П". Поради семейни причини се наложи да напусна.Оставам с прекрасни спомени за екипа който ми даде много в изграждането ми като професионалист и човек. Благодаря Ви!!!
 
Име: / Фирма: Андрей Георгиев и фирма Земела Email: andrej_kr_georgiev@mail.bg Дата: May 31st,2009
Текст:

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ !!!!!
 
Име: / Фирма: Анна Георгиева Email: lindaba@abv.bg Дата: January 5th,2009
Текст:
Уважаеми господа,
Имахме удоволствието да пътуваме около Нова година до Атина с фирма Мели турс, като транспортното обслужване беше поверено на Вашата фирма.
Искам да споделя приятното впечатление, което оставиха у нас шофьорите на автобуса – Иван и Дани – изключителни професионалисти! Вежливото отношение от тяхна страна към нас туристите е достойно за адмирации! /сравнявям с обслужващия персонал по време на други наши пътувания, който не може да се похвали с подобни обноски/. Поздравления за такива млади, отговорни и приветливи хора!
Благодарим ви за правилната преценка относно двамата като Ваши служители!

Семейство Георгиеви
 
Страница: 1 | 2

.